دشت لوت در سیستان که رکورد ۸۰.۸ درجه سانتی‌گراد را در ماهواره‌ها ثبت کرده، نه‌تنها داغ‌ترین نقطه زمین است، بلکه هیچ موجود زنده‌ای حتی باکتری هم در قلب آن زندگی نمی‌کند!

دشت لوت، داغ‌ترین نقطه کره زمین با معمای سوزان! (عکس)



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه بیستم خرداد ۱۴۰۴ | 17:58 | نویسنده : Behnam M |

هرچه بدن اکسیژن بیشتری دریافت کند، سلول‌ها می‌توانند چربی و قند را بهتر بسوزانند. در تمرینات تنفسی مانند Wim Hof یا تنفس دیافراگمی، حجم اکسیژن دریافتی افزایش می‌یابد. این اکسیژن به میتوکندری‌ها می‌رسد و فرآیند تنفس سلولی را تقویت می‌کند.

آیا با تمرینات تنفسی می توان لاغر شد و شکم تخت داشت؟!



ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه یازدهم خرداد ۱۴۰۴ | 11:49 | نویسنده : Behnam M |

محققان دریافتند مصرف بیش از اندازه سیب‌زمینی سرخ‌شده احتمال مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از زی‌نیوز، خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده برای افراد و به ویژه کودکان بسیار لذت‌بخش است، اما آیا می‌دانید خوردن بیش از حد این ماده غذایی برای سلامتی خطرناک است.

محققان دریافتند خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده با افزایش خطر مرگ در ارتباط است.

نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است، افرادی که بیش از دو بار در هفته سیب‌زمینی سرخ شده مصرف می‌کنند، خطر مرگ در آنها دو برابر افزایش می‌یابد.

در این بررسی 4440 نفر در سنین 45 تا 79 سال در مدت هشت سال مورد بررسی قرار گرفتند.

از این افراد 236 نفر تا پایان مطالعه درگذشتند. محققان اظهار کردند: شرکت‌کنندگانی که دو بار در هفته سیب‌زمینی سرخ‌شده مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که سیب‌زمینی سرخ‌ شده مصرف نمی‌کنند، دو برابر بیشتر خطر ابتلا به مرگ زودرس را دارند.

البته این بررسی ثابت نکرده است که خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده افراد را می‌کشد، اما نتایج این مطالعه نشان داد خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده احتمال مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.



تاريخ : جمعه نهم خرداد ۱۴۰۴ | 9:24 | نویسنده : Behnam M |

سیب زمینی یک منبع عالی از پتاسیم است و فواید زیادی مخصوصا برای آقایان دارد.

مردان به این ۷ دلیل سیب زمینی زیاد بخورند



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه نهم خرداد ۱۴۰۴ | 9:23 | نویسنده : Behnam M |

تحقیقات جدید، برخلاف تصورات رایج، نشان می دهد این خوراکی فروتن، می تواند در کاهش خطر مرگ زودرس نقش ایفا کند؛ اما نه به هر روش پختی!

قهرمان ناشناخته طول عمر



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه نهم خرداد ۱۴۰۴ | 9:21 | نویسنده : Behnam M |

توت سیاه از میوه‌های خوش ‌طعم تابستانی است که به خاطر بافت لطیف و آب‌دار بودنش، خیلی زود خراب می‌شود؛ بنابراین شناخت روش‌های درست نگهداری این میوه اهمیت زیادی دارد. هدف این مقاله، آشنایی شما عزیزان با روش‌های اصولی نگهداری توت سیاه در یخچال و فریزر است تا بتوانید تازگی و کیفیت آن را حفظ کنید.

روش‌های نگهداری توت سیاه در یخچال و فریزر



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه دوم خرداد ۱۴۰۴ | 9:37 | نویسنده : Behnam M |

یک بررسی جدید نشان می‌دهد اندازه‌گیری نسبت دور کمر یا دور شکم به قد (WtHR) نسبت به شاخص توده بدنی یا بی‌ام‌آی (BMI) شیوه بهتری برای پیش‌بینی خطر دچار شدن به نارسایی قلبی است.

دور کمرتان از این عدد بیشتر باشد، قلب تان در خطر است



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه یکم خرداد ۱۴۰۴ | 11:41 | نویسنده : Behnam M |

آووکادو، میوه‌ای استوایی با طعمی کره‌ای و بافت نرم، ارزش غذایی زیادی دارد. بنابراین، می‌تواند نقش مهمی در کاهش وزن نیز ایفا کند. آووکادو منبعی غنی از فیبر است و به شما کمک می‌کند مدت طولانی‌تری سیر بمانید. علاوه بر این، فیبر موجود در آووکادو به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و حفظ سلامت روده کمک می‌کند.

۱۲ غذایی که سرعت کاهش وزن شما را چند برابر می‌کنند!



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه یکم خرداد ۱۴۰۴ | 11:39 | نویسنده : Behnam M |

آیا یک فنجان چای داغ می تواند کلید کاهش وزن شما باشد؟ تحقیقات اولیه نشان می دهند که پاسخ مثبت است...

رازهای لاغری در دنیای چای؛ از هیبیسکوس تا اولانگ



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه یکم خرداد ۱۴۰۴ | 11:37 | نویسنده : Behnam M |