🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
قَالَ حُسَيْنُ بْنُ يَزِيدَ:
دَخَلْنَا عَلَى اَلرِّضَا عَلَيْهِالسَّلاَمُ، فَقُلْنَا:
إِنَّا كُنَّا فِي سَعَةٍ مِنَ اَلرِّزْقِ وَ غَضَارَةٍ مِنَ اَلْعَيْشِ، فَتَغَيَّرَتِ اَلْحَالُ بَعْضَ اَلتَّغَيُّرِ، فَادْعُ اَللَّهَ أَنْ يَرُدَّ ذَلِكَ إِلَيْنَا
فَقَالَ عَلَيْهِالسَّلاَمُ:
أَيَّ شَيْءٍ تُرِيدُونَ تَكُونُونَ مُلُوكاً؟
أَيَسُرُّكُمْ أَنْ تَكُونُوا مِثْلَ طَاهِرٍ وَ هَرْثَمَةَ وَ إِنَّكُمْ عَلَى خِلاَفِ مَا أَنْتُمْ عَلَيْهِ؟
فَقُلْتُ: لاَ، وَاَللَّهِ مَا سَرَّنِي أَنَّ لِيَ اَلدُّنْيَا بِمَا فِيهَا ذَهَباً وَ فِضَّةً وَ إِنِّي عَلَى خِلاَفِ مَا أَنَا عَلَيْهِ
فَقَالَ عَلَيْهِالسَّلاَمُ:
أَحْسِنِ اَلظَّنَّ بِاللَّهِ، فَإِنَّ مَنْ حَسُنَ ظَنُّهُ بِاللَّهِ كَانَ اَللَّهُ عِنْدَ ظَنِّهِ
وَ مَنْ رَضِيَ بِالْقَلِيلِ مِنَ اَلرِّزْقِ، قُبِلَ مِنْهُ اَلْيَسِيرُ مِنَ اَلْعَمَلِ
وَ مَنْ رَضِيَ بِالْيَسِيرِ مِنَ اَلْحَلاَلِ، خَفَّتْ مَئُونَتُهُ وَ نُعِّمَ أَهْلُهُ.
حسينبنزيد گفت:
به محضر امامرضا عليهالسّلام وارد شدیم و عرض كرديم:
ما زندگى خوب و رزق وسیعی داشتيم ولى اوضاع تغيير كرد، دعا بفرمائيد خداوند آنها (نعمتهاى ازدسترفته) را به ما برگرداند.
حضرت فرمودند:
میخواهيد چه بشويد؟ پادشاه؟
آیا اگر همانند طاهر (فرمانده مأمون) و هرثمه (يكى از سرلشكران مامون) بشويد اما مخالف اين اعتقادى كه داريد را داشته باشيد، خوشحال میشوید؟
عرض کردم:
نه؛ به خدا قسم هرگز ميل ندارم دنيا برايم پر از طلا و نقره باشد و خلاف اين اعتقادى كه اکنون دارم را داشته باشم.
حضرت فرمودند:
به (تقدیر) خدا خوشگمان باش، هر كس حسن ظن به خدا داشته باشد، خداوند مطابق گمانش براى او [شرایط را] فراهم میكند
و هر كس که به مقدار كم رزق راضى شود، عمل كم از او پذيرفته مىشود
و هر كس به روزی حلال و کم راضى گردد، رنج و سختی او سبك شده و خانواده او در نعمت قرار داده میشوند.
📜 تحفالعقول، ابن شعبةالحرانی رضواناللهعلیه، جلد ۱، صفحه ۴۴۹.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
لا يَقبَلُ اللّه ُ مِن مُؤمِنٍ عَمَلاًوهُوَ مُضمِرٌ عَلى أخيهِ المُؤمِنِ سُوءا.
امام صادق (علیه السلام)فرمودند:
خداوند از مؤمنى كه برای برادر مؤمن خود بد بخواهد ، هيچ عملى را نمى پذيرد.
📚الكافي:ج۸ ص۳۶۱.
امام صادق (علیه السلام)فرمودند:
اگر به تو اعلام شد که از عمرت بیش از دو روز باقی نمانده است ؛ روز اول را به اخلاق و ادبت اختصاص بده تا از آن برای روز مرگت کمک بگیری.
📚روضه کافی ص ۱۵۰.
اگر درد غیر قابل تحملی احساس می کنید که از کمر شروع می شود و به پاهای شما می رسد، ارزش آن را دارد که به جای مصرف دارو سعی کنید چند حرکت ورزشی را برای بهبود آن انجام دهید.
ادامه مطلب
گفت:فقیرم.
گفتند:نیستی.
گفت:فقیرم!باور کنید.
گفتند:نه!نیستی.
گفت:شما از حال و روز من خبر ندارید.
و حال و روزش را تعریف کرد.گفت که چقدر دستهایش خالی است و چه سختی هایی شب و روز می کشد. ولی امام هنوز فقط نگاهش می کردند.

گفت:به خدا قسم که چیزی ندارم.
گفتند:صد دینار اگر به تو بدهم حاضری بروی و همه جا بگویی که از ما متنفری؟از ما فرزندان محمـد(ص)
گفت:نه!به خدا قسم نه.
- "هزار دینار؟"
- نه!به خدا قسم نه.
- "دهها هزار ؟"
- نه ! باز دوستتان خواهم داشت.
- گفتند: چطوری می گویی فقیری وقتی چیزی داری که به این قیمت گزاف هم نمی فروشی؟
" چطور می گویی فقیری وقتی کالای عشق به ما در دارایی تو هست؟"
ادامه مطلب
به عنوان متخصص بیوشیمی باید بگویم که بیماری یا سلامتی از سطح سلول آغاز می شود، رژیم غذایی قلیایی، رژیمی است که سلامتی بدن را در سطح سلول تضمین می کند.
بدن ما از به هم پیوستن میلیاردها سلول به وجود آمده است. منبع اصلی حیات و زنده بودن، انرژی تولید شده در سلول هاست. تمامی سلول ها، مواد مغذی را با اکسیژن اکسید کرده و تبدیل به انرژی می کند، وجود این انرژی برای بقا بسیار مهم است اما در جریان این سوخت و ساز، پسماندهای اسیدی بر جای می ماند که باید مثل دود ماشین ها به بیرون رانده شود. دی اکسید کربنی که در حین بازدم از بدن دفع می کنیم گویای این واقعیت است.
در عین حال، عرق کردن، ادرار کردن و مدفوع کردن از راه های دیگر دفع این پسماند های اسیدی هستند. اگر چنانچه پسماندی در بدن نبود نیازی به این شیوه های دفع هم نبود. قلیایی شدن موجب عقب نشینی و کاهش پسماند ها اسیدی می شود. همه می دانیم که اسید با باز خنثی می شود، بدن دوست دارد قلیایی شود و برای این کار مجبور است اسید را ازمیان بردارد. در نهایت با انتخاب مناسب مواد غذایی می توانیم از میزان پسماندهای اسیدی در بدن بکاهیم. زیرا هر ماده ی غذایی بعد از هضم شدن:
- میزان اسیدی بودن سلول را افزایش داده و به بدن آسیب می رساند
- یا اینکه قلیایی بودن سلول را بیشتر کرده موجب سلامتی می شود.
رژیم غذایی قلیایی مانند سایر رژیم ها در پی محدود کردن و گرسنگی کشیدن نبوده، بلکه توصیه به افزایش مصرف محصولات قلیایی نسبت به اسیدی می کند و در حقیقت یک رژیم متعادل کننده است.
اسیدی بودن بیش از حد بدن شما می تواند زمینه ساز مشکلات جدی باشد. در واقع، اکثریت قریب به اتفاق مردم احساس می کنند که عدم داشتن انرژی کافی و سلامتی، تنها بخشی از روند عادی پیر شدن است.
خوردن انواع غذاهای ناسالم، پسماند های حاصل از سوخت و ساز و داروهای مختلفی که در طول سالیان دراز مصرف کرده ایم بدن ما را اسیدی کرده است.
اما اجازه بدهید از شما سوالی بپرسم. آیا شما فکر می کنید که دارو پاسخ مناسبی به مشکلات شماست؟ البته که نه، اگر قرص و دارو و سحر و جادو پاسخ مناسبی برای بیماری ها بودند حتماٌ حال شما بسیار بهتر از الآن بود و احساس خیلی بهتری داشتید.
برای سال های زیادی علم پزشکی نقشی که رژیم غذایی می تواند در سلامتی و بیماری انسان ها بازی کند را نهی می کرد. اما اخیرا تاکید زیادی به خوردن غذاهای سالم برای پیشگیری از بیماری ها می شود.
یکی از کشفیات هیجان انگیز، تاثیری است که مواد غذایی بعد از هضم در سطح PH مایعات داخلی بدن می گذارند و آن را اسیدی یا قلیایی می کنند.
PH بدن اگر قلیایی باشد، برای سلامتی بسیار خوب است. صرف نظر از اینکه شما چقدر فعالیت دارید و چقدر در خوردن خود احتیاط می کنید اگر نتوانید تعادل اسید و باز بدن خود را حفظ کنید احساس خوبی در زندگی نخواهید داشت و بیماری بر شما غالب خواهد شد.
مشکل اینجاست که اکثر غذاهای مصرفی ما اسید زا هستند و تجمع این اسیدها در نهایت باعث تخریب ارگانهای اصلی بدن ما می شود.
ما مجبور هستیم که بدن خود را به کار کمتر و مطلوب تر دعوت کنیم. اسیدی شدن زمینه ی مناسبی برای ابتلا به بیماریهای مزمن را فراهم می کند که در حال حاضر بیش از نیمی از جمعیت جهان را درگیر کرده است.
اگر شما اغلب احساس خستگی می کنید این نشانه ی محکمی برای اسیدی شدن بدنتان است و باید با غذاهای قلیایی با اسیدیته بدن مقابله کنید. خوردن غذاهایی قلیایی به تعادل شما کمک خواهد کرد در غیر این صورت باید منتظر یک زندگی با کیفیت پایین و گرفتار بیماری های مزمن تا زمان مرگ باشید.
رژیم غذایی قلیایی چه چیزی به شما هدیه می دهد؟
1-خداحافظی با انرژی پایین، هضم ضعیف، اضافه وزن، درد و بیماری
2-پرانرژی بودن، وضوح ذهنی یا تمرکز بالا، اندامی لاغر و مناسب
3-با بالا بردن سطح انرژی، احساس باور نکردنی به محض بیدار شدن از خواب به شما دست می دهد.
4-مانع از گرفتگی و درد های عضلانی می شود.
5-با ایجاد یک تعادل در رژیم غذایی علاوه بر حفظ سلامتی ، انرژی دوران کودکی در شما زنده می شود.
6-می توانید با 10 ترفند ساده، قلیایی بودن خود را بالا برده و سریعتر وزن کم کنید.
7-هیچ رژیم غذایی چنین نتایج شگفت انگیزی نداشته است و من ضمانت میکنم تاثیرات مثبت آن را در همان هفته ی اول خواهید دید.
دکتر عایشه گل چوروهلو، نویسنده ی کتاب "رژیم غذایی قلیایی"
سلولهای بدن انسان برای فعالیت و ادامه ی حیات خود، هرروز به انرژی نیاز دارند که این انرژی از مصرف مواد غذایی به دست می آید و بدون آن، زندگی کردن امکان پذیر نیست. مواد غذایی و اکسیژن از طریق خون به سلول ها هدایت می شوند و بر اثر سوخت و سازی که درون سلول انجام می پذیرد، انرژی تولید می شود. اما بر اثر سوخت و سازدرون سلولی، مواد زائدی به وجود می آیند که اگر پاکسازی نشوند محیط درون سلولی اسیدی می شود.
دستگاه پاکسازی یا تصفیه بدن، از بدو تولد مشغول از بین بردن پسماند های درون سلولی هستند. اگر مقدار این پسماند ها، بیش از ظرفیت دستگاه تصفیه بدن باشند، در مکان های امنی ذخیره می شوند که چربی ها یکی از مناسب ترین مکان ها هستند. هنگامی که میزان اسید بدن زیاد می شود، بدن برای تولید انرژی از چربی ها استفاده نمی کند زیرا نمی خواهد اسیدهایی که قبلا با زحمت فراوان در چربی ها ذخیره کرده است دوباره وارد خون شوند.
مواد غذایی مورد استفاده، می توانند میزان اسید موجود در بدن را افزایش و یا آن را کاهش دهند. مواد غذایی قلیایی از جمله موادی هستند که بار اسیدی بدن را کاهش می دهند. به کمک تغذیه قلیایی و کاهش تدریجی اسید، چربی های ذخیره شده می توانند شروع به سوختن کرده و تولید انرژی کنند. اسیدی یا قلیایی بودن غذای مصرفی بستگی به پسماند آن ماده ی غذایی بعد از هضم دارد. به عنوان مثال، لیمو ترش یک میوه ی اسیدی است اما به محض ترکیب با بزاق دهان و پس از عمل هضم، پسماندی قلیایی از خود برجای می گذارد. بنابراین، لیموترش یک میوه ی کاملا قلیایی محسوب می شود.
« بدن انسان روزانه بر اثر فرآیند سوخت و ساز ، مواد زائد اسیدی تولید می کند که مجبور به دفع آنهاست. این درصورتی است که اگر مواد غذایی مصرفی طوری باشند که پسماند اسیدی بیشتری تولید کنند، میزان اسیدی شدن بدن نیز افزایش می یابد و به دنبال آن عملیات سم زدایی سخت تر می شود و سموم دفع نشده به اجبار در سلول های چربی که فضای بیشتری دارند ذخیره می شوند. در نتیجه، با اسیدی شدن بدن، استعداد چربی سوزی به شدت کاهش می یابد.»
نوشابه های گازدار مثال عینی برای مواد غذایی اسیدزا هستند. یک لیوان نوشابه میزان اسید خون را به قدری افزایش می دهد که کلیه ها ناچارند برای دفع اسید های حاصل از آن 32 لیوان آب مصرف کنند. نوشابه جزو مواد غذایی اسیدی است زیرا PH آن 2.8 می باشد.
ممکن است این سوال پیش بیاید که آیا نمی شود اسیدی نشویم؟ خیر، تا زمانی که فرآیندهای سوخت و ساز و یا متابولیسم در بدن انجام می گیرد تولید اسید نیز وجود خواهد داشت. هضم مواد غذایی، تولید انرژی از آن ها، ترمیم سلول های آسیب دیده به کمک این انرژی، ساخت سلول های جدید، به کارگیری هورمون ها، همه ی این موارد از فرآیندهای سوخت و ساز محسوب می شوند. حتی رشد مو و ناخن، فکر کردن و خوابیدن هم یک فرآیند متابولیک است و همه ی این فرآیند ها پسماندی اسیدی در بدن تولید می کنند که باید دفـع شوند. به همین دلیل است که نفس می کشیم و ماده ای قلیایی مثل اکسیژن را می گیریم و ماده ای اسیدی مثل دی اکسید کربن را پس می دهیم، به همین خاطر است که آب می نوشیم، عرق می کنیم، مدفوع می کنیم. بدن ناچار است که به طریقی پسماندهای اسیدی حاصل از سوخت و ساز را دفع کند.
چگونه می توان کار بدن را راحت تر کرد؟
- کاهش بار اسیدی بدن
- افزایش ذخایر قلیایی بدن
راحت ترین و بزرگترین خدمتی که انسان می تواند برای سلامتی خود انجام دهد همین دو کار است.
ادامه مطلب
در جورجیا از ایالت امریکا ، تقریبا 250 هزار متر مانده به جنوب غرب آتلانتا ، شبکه از دره ها و دره های کوچک متراکم وجود دارد که "کنیون گراند لیتل "نامیده می شوند . و یکی از هفت عجایب شگفت انگیز جورجیا است با این تفاوت که اصلا طبیعی نیست . این دره های شگفت انگیز بوسیله میلونها سال به وسیله یک رودخانه ایجاد نشده است بلکه در کمتر از یک قرن بوسیله آب باران که از زمین های کشاورزی جاری شده بوجود آمده است
در دهه 1800 به دلیل عمل کرد ضعیف کشاورزی این دره در سراسر کشور بخصوص در جنوب شکل گرفت .در روزهای اولیه کشاورزی ، زمین ارزان ، نامحدود و قابل کشت بود . جنگل طبیعی همه جا راپوشانده بود و زمین قابل کاشت بود و هیچ اقدامی برای جلوگیری از فرسایش خاک انجام نشد و همین سبب از بین رفتن خاک شد. دره های کوچک شکل گرفت و به سرعت عمیق تر و گسترده تر شدند وتا سال 1850 عمق این دره ها به یک تا بیش از یک ونیم متر رسید .با زیاد شدن این شیارهای کوچک میزان فرسایش افزایش یافت . و امروزه عمق برخی از این دره ها به 45 متر می رسد .
ایشان است.
خوشابحال ماتم زدگان،زیرا ایشان تسلی خواهد یافت.
خوشابحال فروتنان،زیرا ایشان مالک تمام جهان خواهند گشت.
خوشابحال گرسنگان و تشنگان عدالت،زیرا سیر خواهند شد.
خوشابحال آنان که مهربان و باگذشتن،زیرا از دیگران گذشت خواهنددید.
خوشابحال پاک دلان،زیرا خدا را خواهنددید.
خوشابحال آنان که برای برقراری صلح در میان مردم کوشش می کنند،زیرا ایشان فرزندان خدا نامیده خواهند شد.
خوشابحال آنان که به سبب نیک کردار بودن آزار می بینند،زیرا ایشان از برکات ملکوت آسمان بهره مند خواهند شد.
کافی است در بزنید،که در برویتان باز می شود اگر کودکی از پدرش نان بخواهد،آیا پدرش به او سنگ می دهد؟ اگر از او ماهی بخواهد،آیا به او مار می دهد؟
پس شما که اینقدر سنگدل و گناهکار هستید،به فرزندانتان چیزهای خوب می دهید،چقدر بیشتر پدر آسمانی تان،برکات خود را به شما خواهد بخشید،اگر از او بخواهید.
پس آنچه می خواهید دیگران برای شما بکنند،شما همان را برای آنها بکنید.این
است خلاصه تورات و کتب انبیاءِ.
۲. برای تازه نگه داشتن نان به مدت یک شب کامل یک ساقه کرفس را همراه با نان، در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان رطوبت و طعم خود را حفظ کند.
۳. قبل از بریدن فلفل تند، دستها را با کمی روغن چرب کنید تا تندی و بوی آن جذب پوست نشود.
۴. برای حفظ رنگ سبزها به ویژه گل کلم قرمز و شلغم، هنگام پخت کمی آب لیمو به آن اضافه کنید، زیرا اسیدیته آن در حفظ رنگدانه و فلاونوئید موثر است، اما از آنجا که سبزیهای سبز رنگ کلروفیل دارد، این روش موثر نخواهد بود.
۵. آب جوشیده، از آب شیر سریعتر یخ میزند.
۶. برای کم کردن طعم شور خورشت یا سوپ، تکهای سیب زمینی در آن بیندازید تا همانند اسفنج، نمک اضافه را به خود جذب کند.
۷. در صورت سوختن ته برنج، قابلمه را از روی اجاق بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه یک تکه نان روی برنج قرار دهید تا طعم سوختگی را به خود بگیرد.
۸. پس از خاموش کردن شعله خورشت یا سوپ چرب، بگذارید کمی بماند تا چربیها رو بیاید. چند تکه یخ را در آن قرار دهید تا چربیهای اطراف سفت شود. سپس سریع قبل از آب شدن یخ، چربیها را خارج کنید.
۹. هنگام جوشیدن شیر، آب موجود در آن شروع به تبخیر میکند و لایه چربی و پروتئین با تراکم ضخیم روی سطح آن به وجود میآید. این لایه به قدری ضخیم میشود که بخار به آسانی نمیتواند از شیر عبور کند و حالت انفجار به وجود میآید. برای پیشگیری کافی است یک ملاقه در ظرف شیر در حال جوش قرار دهید تا شیر سر نرود.
۱۰. پیاز را در کاسه آب قرار دهید و پوست آن را بگیرید. این کار مانع از خارج شدن گاز پیاز و سوزش چشم میشود. همچنین میتوانید چاقو را به کمی آب لیمو آغشته کنید.
۱۱. برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی ها، در کشوی ویژه سبزیجات یخچال، حوله کاغذی قرار دهید تا با جذب کردن آب اضافه مانع از پوسیدگی آنها شود.
۱۲. جوشاندن پوست سیب به مدت ۳۰ دقیقه در قابلمه آلومینیومی از کدر شدن آن جلوگیری خواهد کرد.
۱۳. برای از بین بردن لک قهوه و چای از ظروف چینی، مخلوطی از جوش شیرین، آب لیمو و پودر تارتار استفاده کنید.
۱۴. برای تمیز کردن ظروف مسی از کچاپ گوجه فرنگی استفاده کنید.
آب رفته را به جوی برگردانید
لباسهای نخی
شلوارها و لباسهای جین
لباسهای پشمی
الیاف مصنوعی و ریون

در پژوهشی که بهتازگی انجام شده، پژوهشگران تاکید کردهاند که بهطور قطع، در آینده تمامی نیازهای انرژی جهان به وسیلهی انرژیهای تجدید پذیر تامین میشود. پژوهش جدید در واقع، پاسخی به پژوهشی است که سال گذشته توسط بنجامین هِرد و همکارانش در ژورنال Renewable and Sustainable Energy Reviews منتشر شده بود.
هرد و همکارانش بر این اعتقادند که شبکههای برقرسانی نمیتوانند ۱۰۰ درصد به منابع تجدید پذیر متکی باشند. آنها میگویند که تردیدهای زیادی در مورد این شبکهها وجود دارد، خصوصا با توجه به کاهش کارایی در شرایط آبوهوایی خاص که در آن ممکن است که نور خورشید یا باد کافی وجود نداشته باشد. علاوه بر این، هرد و همکارانش به عدم ثبات شبکههای برقرسانی با توجه به وجود نسلهای مختلف تجهیزات برقرسانی در یک شبکه برق هم اشاره کردهاند.
موضوع دیگری که آنها در مقالهی خود مطرح کردهاند، تردید در مورد وجود تجهیزات ذخیرهسازی و فضای مورد نیاز برای نصب تمام توربینهای بادی و پانلهای خورشیدی مورد نیاز جهت تامین نیازهای انرژی است. در نهایت، بهگفتهی هرد و همکارانش، ارزیابی آنها که عمدتا بر اساس معیارهای عینی بوده نشان میدهد که هیچکدام از ۲۴ پژوهشی که بررسی کردهاند؛ شواهد متقاعد کنندهای مبنی بر امکان جایگزینی کامل منابع سوخت فسیلی فراهم نکرده است.
فناوریهای کنونی میتوانند تمامی انرژی مورد نیاز را تامین کنند
با وجودی که هرد و همکارانش به نگرانیهای درستی اشاره کرده بودند، اکنون، پژوهشگران موسسه فناوری کارلسروهه، با بررسی دهها پژوهش توانستهاند پاسخ قانع کنندهای به نگرانیهای مطرح شده در مقالهی سال گذشته بدهند. آنها در مقالهی پژوهشی خود نتیجهگیری کردند که هیچ چیز نمیتواند مانع از آیندهای شود که تمام انرژی آن بهوسیلهی منابع تجدید پذیر تامین میشود.
پژوهشگران در مقالهی جدید نشان دادهاند که فناوریهایی که هماکنون وجود دارند، میتوانند تمامی انرژی مورد نیاز را تامین کنند. پژوهشگران همچنین این ادعا را هم رد کردهاند که تامین ۱۰۰ درصد برق به وسیلهی انرژیهای تجدید پذیر نیاز به جایگزینی کامل تجهیزات و سیستمهای برقرسانی با تجهیزاتی جدید دارد. آنها نشان دادهاند که فناوریهای مورد نیاز برای راهاندازی شبکههای برق حاصل از انرژیهای تجدید پذیر همین حال هم در بسیاری از کشورهای جهان مورد استفاده قرار میگیرند. تام برون، پژوهشگر اصلی پژوهش جدید، گفت:
با وجودی که بسیاری از مسائل مطرحشده در مقاله هرد مهم هستند، باید متوجه باشیم که راهکارهای فنی که به آن اشاره کردهاند، با فناوری امروز قابل حل است.
فناوریهای مورد نیاز برای راهاندازی شبکههای برق حاصل از انرژیهای تجدید پذیر، همین حال هم در بسیاری از کشورهای جهان مورد استفاده قرار میگیرند
کریستین بریجر، یکی از پژوهشگران این تیم پژوهشی، گفت: علاوه بر این، این راهکارها کاملا مقرون بهصرفه هستند، به خصوص با توجه به هزینههای زیادی که امروز در زمینهی انرژیهای خورشیدی و بادی صرف میشود.
اگر چه هرد و همکارانش بهدرستی اشاره کرده بودند که ایسلند تنها کشوری است که ۱۰۰ درصد انرژیهای مورد نیاز خود را به وسیلهی منابع تجدید پذیر تامین میکند؛ اما در مقالهی جدید، اشاره شده است که کشورهای دیگری از جمله، نیوزیلند، اسکاتلند و دانمارک هم هستند که ۱۰۰ درصد انرژی خود را از منابع تجدید پذیر به دست میآورند. علاوه بر این، کشورهای دیگر هم به ۱۰۰ انرژی تجدید پذیر بسیار نزدیک هستند، از جمله، پاراگوئه (۹۹ درصد)، نروژ (۹۷ درصد)، اروگوئه (۹۵ درصد) و کاستاریکا (۹۳ درصد).
در مقالهی جدید، همچنین به نمونهای که در مقاله هرد اشاره شده هم پاسخ داده شده است. در مقالهی سال ۲۰۱۷، مسئلهی قطعی برق در جنوب استرالیا که از انرژی بادی تغذیه میشود، بهعنوان یک مثال واضح مطرح شده بود. اما پژوهشگران در مقالهی جدید، اشاره کردهاند که پیشرفتهای آینده در ساخت تجهیزات برقرسانی میتواند موجب توقف چنین خاموشیهایی شود. و اینکه قطعی برق در این ناحیه، هیچ ارتباطی با کمبود انرژی بادی نداشته است.
در حال حاضر، دهها کشور تمامی انرژی خود را از منابع تجدید پذیر به دست میآورند
برایان ود ماتیسن، یکی از پژوهشگران این تیم، گفت: باورهای نادرستی مبنی بر امکانناپذیر بودن تامین ۱۰۰ درصدی انرژی بهوسیلهی منابع تجدید پذیر وجود دارد. ما با استفاده از جدیدترین پژوهشهای انجامشده، تلاش کردهایم که به این باورهای نادرست، پاسخ درستی بدهیم. اکنون باید بهسوی حذف سوختهای فسیلی و استفاده از منابع انرژی مقرون بهصرفه پیش برویم تا بتوانیم، چالشهای تغییرات اقلیمی و سلامتی را از پیشروی برداریم.
پژوهشگران این تیم پژوهشی از پنج گروه تشکیل شدهاند: موسسه فناوری کارلسروهه در آلمان، شورای تحقیقات علمی و صنعتی آفریقای جنوبی، دانشگاه فنی لاپنرانتا در فنلاند، دانشگاه صنعتی دلفت در هلند و دانشگاه آلبرگ در دانمارک. این تیم پژوهشی، نتایج یافتههای خود را در همان ژورنالی که مقالهی هرد و همکارانش منتشر شده بود
شرکت سازههای بادی "مکس بول" بلندترین توربین بادی دنیا را در حوالی شهر اشتوتگارت نصب و راهاندازی کرد.
شرکت سازههای بادی "مکس بول" اعلام کرد ساخت بلندترین توربین بادی جهان در "گالیدورف" در نزدیکی اشتوتگارت در آلمان به پایان رسید.
طول محور این غول سه تیغه تا زمین 178 متر (584 فوت) است که ارتفاع توربین را از زمین تا نوک تیغه به 264.5 متر میرساند.
راهاندازی توربین جدید بخشی از چهار پروژه مزرعه بادی است.
طول محور تا زمین در دیگر توربینها تاکنون 155 متر بوده که همگی به ژنراتورهای معمولی 3.4 مگاواتی مجهز شدهاند.
این پروژه همچنین مفهومی جدید از ذخیره سازی را به نمایش میگذارد. باتری اصطلاحا آبی باید اجازه دهد که توربینها در زمانهایی که پرهها برعکس میچرخند و یا به طور کامل متوقف میشوند، همچنان به فعالیت ادامه دهند.
ادامه مطلب
.: Weblog Themes By Pichak :.