سرطان
هر بافت و مایعی که اسیدی است میزان اکسیژن موجود در آن پایین است. در بافت هایی که اکسیژن کافی وجود ندارد سلول ها قادر به تولید انرژی کافی نیستند زیرا سلول ها برای سوزاندن ماده ی غذایی و تبدیل آن به انرژی، به اکسیژن نیاز دارند. در اثر کمبود انرژی، سلول ها علاوه بر اینکه نمی توانند وظایف خود را به خوبی انجام دهند قادر به ترمیم و بازسازی خود و ترمیم DNA نیز نخواهند بود.سلول های سرطانی در محیط هایی که نمی توانند اکسیژن پیدا کنند، از طریق تخمیر شکر و تبدیل آن به انرژی رشد می کنند.
اضافه وزن
ارتباط بسیار نزدیکی بین اسیدی شدن و اضافه وزن وجود دارد. اگر بدنتان اسیدی است، هر چقدر هم که رژیم های لاغری بگیرید، بدن به صورت هوشمند مانع سوخت چربی ها می شود. بدن این کار را برای حفظ جان شما انجام می دهد. وجود تـوده ی چربی در بدن به این معنی است که چـربی، اسیدهای اضـافی را در خـود ذخیره کرده است تا آسیب کمتری به ارگانهای حیاتی بدن وارد شود. بدن برای اینکه از خودش محافظت کند از چربی ها برای انبار کردن اسیدهای معلق در خون استفاده می کند.
پیری زودرس
یکی از مستعدترین سلول ها برای جذب قندهای مازاد، کلاژن ها هستند که به وفور در بدن یافت می شوند و ماده اصلی تشکیل دهنده ی پوست و مفاصل می باشند. 40% چروکیدگی پوست صورت و سلولیت های بدن، ناشی از چسبندگی قند به کلاژن و از بین رفتن حالت الاستیکی پوست است. این واکنش همان گلیکاسیون نام دارد که یکی از دلایل اصلی پیری است. کلاژن بر اثر اسیدی شدن سخت شده و منجر به چین و چروک و خشکی پوست می شود تأثیر اسیدی شدن بر پیری پوست بسیار بیشتر از آن است که تصور می کنیم.
پوکی استخوان
99 درصد کلسیم بدن در استخوان ها و مابقی در مایعات و سایر بافت ها ذخیره شده است. کلسیم موجود در خون برای خنثی سازی اسیدها استفاده می شود اما با افزایش بار اسیدی بدن، کلسیم موجود در خون کاهش می یابد و کلسیم مورد نیاز از استخوان ها به خصوص استخوان لگن، پاها و ستون فقرات و همچنین دندان ها استخراج شده و صرف خنثی سازی اسید ها می شود. به همین دلیل با گذشت زمان از تراکم این استخوان ها کاسته شده و پوکی استخوان ایجاد می شود.
بیماری های قلبی و عروقی
سالهاست که برای درمان بیماری های قلبی و عروقی سعی شده است از میزان کلسترول خون کاسته شود اما عقلانی تر آن است که با استفاده از رژیم غذایی قلیایی، میزان پسماند های اسیدی خون کاهش یابد. غذاهـای حاوی کلستـرول، باعث سختـی عروق نمی شوند بلکه غذاهایی که بدن را اسیـدی می کنند عامل اصلی این بیماری هستند. حتی اگر هیچ نوع روغن و پروتئین حیوانی مصرف نکنید و فقط از کربوهیدرات تغذیه کنید باز هم به بیماری سختی عروق مبتلا خواهید شد.
مقاومت به انسولین و دیابت
هر قفلی کلید مخصوص خود را دارد. انسولین کلید یکی از قفل هایی است که بر روی غشای سلول واقع شده است. انسولین با باز کردن قفل GLUT4 سبب انتقال گلوکز به درون سلول می شود. اگر انسولینی در کار نباشد، قفل GLUT4 نیز باز نشده و گلوکز وارد سلول نمی شود. با اسیدی شدن و سخت شدن غشای سلول، این قفل خراب می شود و انسولین نمی تواند آن را باز کند. در این مرحله است که مقاومت به انسولین در بدن رخ داده است و زمینه ی ایجاد بیماری دیابت فراهم شده است.
.: Weblog Themes By Pichak :.